Inför matchen mot Visby/Roma HK

20 januari 2021 12:50

Klockan 19:00 möter herrlaget Visby/Roma HK i Visby ishall. Per Månsson har fått en kort pratstund med Eric Karlsson.

Att notera

Visby/Roma HK

• Ligger på 4:e plats med 6 poäng efter tre spelade matcher.
  • Vann senast på bortaplan mot Mariestad BoIS HC med 0-6.
  • Albin Kedbrant leder poängligan med 1 mål och 2 assist på tre matcher.

Karlskrona HK

• Ligger på 5:e plats i tabellen med 6 poäng efter fyra spelade matcher.
  • Vann senast på hemmaplan mot Vimmerby HC med 4-2.
  • Linus Pettersson leder den interna poängligan med 2 mål och 4 assist på fyra matcher.

Hej Eric! Hur är läget?
-Allt är bra. Vi har haft en behaglig båtresa och fått bästa förutsättningar i form av hotell, bra mat och isvärmning nu på förmiddagen.

Skön seger mot Vimmerby senast. Tankar kring den matchen?
-Moralstärkande att vända i sista perioden, vi tar med de sista 30 minuterna där vi gör mycket bra saker. Samtidigt blir vi blottade i vårt försvarsspel i början av matchen, vilket vi lagt video och istid på att förbättra de sista dagarna.

Hur har förberedelserna sett ut inför ikväll?
-Ledig måndag. Isträning och video på tisdag förmiddag. Sen har vi åkt båt, sovit på hotell och alldeles nyss haft en isvärmning. Perfekta förutsättningar, nu är det upp till oss att prestera!

Vad kommer bli viktigast ikväll för att besegra Visby på sin hemmaplan?
-Visby har sen många år tillbaka varit otroligt tuffa att möta på ön. Vi behöver starta matchen rejält och spela oss ur deras hårda press. I övrigt handlar det om att bygga vidare på vårt spel med pucken.

Hur ser läget ut I laget?
-Samma trupp som senast. Några förändringar i laget men Hellgren står.

Tusen tack för pratstunden Eric! Kör hårt ikväll?
-Stort tack Per! Ta hand om dig.

Öst mot Väst - Fyll arenan

Den 12 februari i matchen mot Mörrum GoIS IK går vi för nytt publikrekord och visar att vi har Blekinges bästa hockeysupportar.

Vårt mål är att sälja minst 5051 fiktiva biljetter, men ”the sky is the limit”. Vi vet att vi kan klara det med er hjälp. Prata med grannen, farmor & farfar, svärmor eller kompisen som flyttat till annan ort. Tillsammans gör vi det möjligt.