Gustaf Thorell bakom alla mål i BIK-vinsten

16 mars 2019 21:38

Gustaf Thorell låg bakom alla målen mot Karlskrona och tack vare segern så är Karlskoga ny tvåa i Slutspelsserien.

Karlskoga hakar på i toppen av Slutspelsserien. BIK 3-0-vann på hemmaplan mot Karlskrona, klättrade upp på andraplatsen i tabellen och är två pinnar bakom Leksand med två matcher kvar att spela.

Gustaf Thorell hade stor del i segern mot Karlskrona.

29-åringen sköt 1-0 efter drygt sex minuter av den första perioden och satte sedan också 2-0 i powerplay i mitten av den tredje perioden. Thorell spelade sedan fram Fredrik Forsberg till 3-0 i slutminuterna.

Thorell toppar nu hela Slutspelsseriens poängliga med fyra poäng (tre mål, en assist).

Henrik Lundberg vaktade BIK-buren. Han gjorde en stark match, motade 27 puckar och höll sin andra nolla på tre matcher i Slutspelsserien.

Karlskrona blev mållösa för andra matchen i följd och står kvar på två inspelade poäng. Laget är nästjumbo i Slutspelsserien och kan inte längre nå PlayOff.

KARLSKOGA - KARLSKRONA 3-0
Periodsiffror: 1-0, 0-0, 2-0
Skott: 26-27

Målskyttar Karlskoga: Gustaf Thorell 2, Fredrik Forsberg