Stabil insats och tredje nollan för Johannes

13 september 2016 23:15

KHK vinner näst sista träningsmatchen mot seriekonkurrenten Örebro innan det är dags för seriepremiär.

KHK visade upp ett stabilt spel med flera bra prestationer. Örebro var något bättre i första perioden men då visade förstakedjan
kemi och kunde spräcka nollan genom förarbete av Paulsson till Guter, 1-0.

I andra perioden är KHK det hetare laget och avväpnar ÖHK i mittzon, snabba spelvändningar samtidigt som Johannes håller tätt bakåt ihop med backarna.
Det är just en situation i mittzon som gör att KHK går till ledning med 2-0. Emil Larsson stoppar på blå och serverar Rohdin som sätter högsta fart mot mål och sprätter upp pucken i krysset.

I tredje försöker Örebro jaga ikapp men det vill sig inte, KHK kan stänga matchen och Johannes och försvaret har bra koll på tillställningen.

En bra och stabil insats som lovar gott med en försäsongsmatch kvar. På fredag väntar bortamatch mot en annan seriekonkurrent, Rögle BK.

Det är 11 dagar kvar till hemmapremiären mot Leksand. Gör som 3555 redan gjort och säkra din plats i arenan nu, http://khk.ebiljett.nu.