Nu går vi för SM-slutspel!

26 februari 2017 19:29
Nyhet

I lördags kom den första byggstenen för vår framtid på plats, fortsatt spel i SHL! SHL-biljetten är en förutsättning för en positiv utveckling av vår verksamhet, inte minst för dam- och ungdomsverksamheten, och ekonomin.


Vi hör hemma i SHL och jag är otroligt stolt över det killarna har presterat på isen. Varit lite upp och ner under säsongen men nu har vi säkrat spel i världens tredje bästa liga även nästa år. Finns bara ett ord – respekt! Slutspelsplatsen är vår och den ska vi behålla.

Med fortsatt SHL-spel kan vi jobba långsiktigt för en ekonomi som ger årliga överskott i framtiden. Med tanke på de senaste årens ekonomiska resultat kanske en och annan höjer ett ögonbryn. Är detta möjligt? Jag vill hävda att det är det. Vi har under de senaste två säsongerna gjort stora investeringar för att skapa intäkter i samband med våra event. Investerat för att vi ska kunna bedriva en professionell verksamhet, i restaurang, loger och serveringsställen m.m. Detta har kostat oss ca. 6-7 miljoner, investeringar som nu börjar ge avkastning.

I denna första säsong i en ombyggd arena har vi ökat med ca. 850 åskådare i genomsnitt, vi har haft bra beläggning i restaurang och loger, utvecklat våra matchevent m.m. Mycket är nytt för oss men också för dig som besökare och supporter – hockey har blivit en ny upplevelse. Inte minst har de senaste matchernas ”eftersittning” blivit succé. Vi har lärt oss massor och kommer att göra det ännu bättre kommande säsonger.
I lördags kom den första byggstenen för vår framtid på plats, fortsatt spel i SHL! SHL-biljetten är en förutsättning för en positiv utveckling av vår verksamhet, inte minst för dam- och ungdomsverksamheten, och ekonomin.

Vi känner en stark framtidstro! Vi har möjligheterna framför oss. Den ekonomiska utmaningen jobbar vi stenhårt med och jag är väldigt tacksam för allt stöd vi får av våra medlemmar, fans och partners. Vi har nu tre hemmamatcher kvar. Tre matcher som är avgörande för ett SM-slutspel eller ej. Matcher som inte kommer spelas av, tro mig. Laget och klubben behöver ditt stöd och vi kommer att göra allt för att fylla arenan dessa matcher. Tänka att få spela SM-slutspel i ABB Arena Karlskrona – häftig tanke.

Det är nu vi lägger grunden för framtiden. En framtid med häftig hockey, härliga event där vi möts och har trevligt, i en arena som nu blivit en mötesplats för hela Blekinge! Välkommen! Ta med dig kompisarna, de som aldrig varit på hockey, dina affärspartners så möter vi framtiden i ABB Arena Karlskrona!

Det är VI som är KHK!