J20 väntar fortfarande på första bortasegern

2 oktober 2016 18:17

Karlskronas J20 är nu klara med sin första bortatripp. Tre matcher på tre dagar blev för tufft. Dagens match mot Frölunda slutade även den i förlust. 4-0 blev slutresultatet.

Söndagens bortamöte i Göteborg mot Frölunda i Frölundaborg slutade med med ny förlust. Matchen slutade 4-0 och åter var det i mellanperioden som matchen förlorades. Precis som i tidigare bortamatcher har KHK hängt med väldigt bra i inledningen av matcherna, men sedan tappat dem.
I mötet mot Frölunda var ställningen mållös fram till drygt fyra minuter in i andra perioden. Då gjorde Frölunda två mål inom loppet av en och en halv minut och kopplade ett målmässigt grepp som man aldrig släppte. Viktor Andersson vaktade målet i denna matchen och motade 28 av 32 skott.
KHK hade flera möjligheter att spräcka nollan, men samtliga 24 skott räddades av hemmakeepern Arvid Söderblom. Efter tre bortamatcher på tre dagar väntar nu ett par dagars återhämtning för truppen innan laget tar emot Färjestad hemma på onsdag.