ETT STORT TACK TILL VÅRA SUPPORTERS!

28 augusti 2021 15:00

Härligt med ett så stort intresse för KHK även i dessa tider som kantas av restriktioner. Till träningsmatchen mot KRIF såldes det nästan 800 biljetter. Dessutom var det många som valde att köpa hem en kod och se matchen i soffan.


Det visar vilket sug det finns i Blekinge för hockeyn. Vi lämnar träningsmatchresultaten därhän, men vår ambition för året är tydlig och det är att vi ska vara med och utmana mot en plats i HockeyAllsvenskan.

Hur påverkar restriktionerna dig som vill se hockey? Just nu har vi en maximal publikkapacitet på 900 personer. Men det är vid en optimal sittning med stora sällskap som bokar tillsammans.
Varannan rad är avstängd och biljettsystemet blockerar automatiskt 2 platser vid sidan av varje sällskap som bokar upp till 8 platser ihop. Vi har dessutom delat in arenan i tre sektioner med separata entréer och helt avskilda från varandra.
Kom ihåg att alla publikvärdar och funktionärer är på plats för din trygghet så följ deras instruktioner på plats och håll avstånd. Förutom FHM:s direktiv så följer vi även Hockeyförbundets rekommendationer för att få ett så säkert evenemang som möjligt.

Vi kommer naturligtvis att fortsätta med våra högkvalitativa sändningar från träningsmatcherna tillsammans med Nordic Frames för dig som hellre ser matchen i hemmamiljö. Dessutom utvärderar vi nu möjligheten att sända seriematcherna helt i egen regi då vi i nuläget inte har ett avtal med HockeyEttan om sändningar för kommande säsong. Så för dig som supporter till KHK kommer det alltid finnas ett bra alternativ för att komma nära laget.

Nästa fredag inför matchen mot Mörrum planerar vi höstens första FB-live för att höja temperaturen lite extra inför länsderbyt. Där kan det bli en liten smygtitt på årets matchställ också. Så håll ett öga på khk.se och våra sociala medier för att inte missa detta.

Trevlig helg!
Per Rosenqvist
Klubbchef