Eldsjälspris till Karlskrona HKs funktionärer!

13 december 2017 09:48
Pressmeddelande

Det fjärde eldsjälspriset delades ut vid KHK:s spännande hemmamatch mot Skellefteå. Genom priset vill vi uppmärksamma några av alla de ovärderliga och ideella insatser som görs av individer runt om i Blekinges alla idrottsklubbar.


”Med hjälp av priset vill vi uppmärksamma några av alla de ovärderliga och ideella insatser som görs av individer runt om i Blekinges idrottsklubbar.
Blekinge är vår hemmaplan. Det är här vi lever och bor. Därför är det viktigt att hela tiden sträva efter ett hållbart Blekinge. Att uppmärksamma föreningslivets eldsjälar, som är helt ovärderliga för alla föreningar, känns helt naturligt för oss”, säger Jens Listerö, vd på Länsförsäkringar Blekinge.

"Det känns extremt kul och viktigt att tillsammans med Länsförsäkringar få ge denna utmärkelse till våra fantastiska funktionärer, säger Niclas Skoglund kommunikationsansvarig på KHK.
Vi vet vilket arbete de lägger ner och vilket hjärta de har för klubben. KHK hade inte varit där VI är idag utan våra funktionärer."

Utöver prissumman på 10 000 kronor som tillfaller KHK.s funktionärer, fick de ett specialdesignat diplom, välförtjänt ära och en skulptur av Susanne Demåne.

Så här lät motiveringen:
Hedersutmärkelsen går till alla fantastiska funktionärer som verkar inom Karlskrona Hockeyklubb. På bara 16 år har KHK tagit sig från division 3 till SHL, en omöjlig resa som blivit verklighet. Den lilla föreningen hade lyckats med något som saknar motstycke i idrottssverige. Resan hade aldrig varit möjlig utan alla fantastiska eldsjälar i klubben, allt från starten 2001 fram till idag. Dessa personers energi, själ och hjärta för klubben är fantastisk. Med denna utmärkelse vill vi hylla er för den tid och det ovärderliga arbete ni lägger ner i klubben.

För mer information:
Jens Listerö, vd, Länsförsäkringar Blekinge, 0454-30 23 40 / 0705-19 58 19
Niklas Skoglund, kommunikationsansvarig, KHK, 0723-12 20 45