Karlskrona HK söker funktionärer

25 maj 2016 10:00

Karlskrona HK behöver dig - nu söker vi funktionärer. Kanske är just du den vi söker? Läs nedan om vad arbetet innebär och hur du går tillväga vid intresse.


Du behövs!

En historisk säsong är avslutad, vår första i Sveriges högsta division, SHL. Det är världens tredje bästa liga. Det blev en minst sagt tuff säsong där vi till slut efter en finalserie mot allsvenska AIK kunde blicka fram emot en ny säsong i SHL.

Trots motgångar under säsongen så gav laget, klubben, fansen aldrig upp. KHK-familjen växte sig snarare ännu starkare och visade att det är VI som är KHK.

Vi behöver dig!

För att skapa en härlig upplevelse och SHL’s bästa matchevent i ABB Arena Karlskrona behöver vi bli fler funktionärer i KHK:s matchorganisation.

Bli en del av stämningen!

Som funktionär i KHK arbetar du tillsammans med ett professionellt och glatt gäng i en positiv miljö. Vår publik kommer för att uppleva och njuta av ishockey och atmosfären i arenan – En atmosfär och en upplevelse du i allra högsta grad bidrar till!

Detta kan vi erbjuda:

• Bidra till den härliga stämningen i ABB Arena Karlskrona • Du får erfarenhet av att jobba med Sport & Event • Möjlighet att skaffa dig kund-, kassa- och servicevana • Uppleva och vara en del av varje hemmamatch • Träffa nya vänner som brinner för hockeyn i Blekinge och KHK

**Åldersgräns på samtliga uppdrag: 18 år

Alla krafter behövs, Du behövs! Välkommen att höra av dig. Intervjuer kommer ske löpande.** Du kan kontakta vår kontaktperson Gert Carlsson på följande:
E-mail: [email protected]
Telefon kansli: 0709-614250 måndag-fredag klockan 9-12.

Intresseanmälan

Det är VI som är KHK!