MODO vann efter stark vändning i slutet

3 oktober 2018 23:05

MODO vände och vann mot Karlskrona tack var en stark tredjeperiod där man sköt tre raka mål.

MODO besegrade Karlskrona med 4-2 tack vare en mycket stark tredjeperiod.

Karlskrona ledde med 2-0 efter blott fem minuter. Justin Crandall prickade in 1-0 efter 57 sekunder och förre MODO-backen Drew Paris skottade in 2-0 några minuter senaste, två mål som tillverkades i powerplay.

Kalle Jellvert 1-2-reducerade för MODO en bit in i den andra perioden - sedan kom vändning under den sista tredjedelen.

Bara 44 sekunder in i sista perioden så kvitterade Kristian Jakobsson till 2-2. Två minuter senare slog Tobias Enström en drömpassning till Patrik Karlkvist som kunde skjuta 3-2 i mer eller mindre tomt mål, och Karlkvist slog sedan en lika skarp passning när han serverade Jonathan Johnson som pricksköt 4-2.

Erik Hanses motade 27 av 29 skott i kassen och MODO har inlett säsongen med fyra segrar på fem matcher.

Karlskrona åkte på tredje raka förlusten.

KARLSKRONA - MODO 2-4
Periodsiffror: 2-0, 0-1, 0-3
Skott: 29-31

Målskyttar Karlskrona: Justin Crandall, Drew Paris
Målskyttar MODO: Kalle Jellvert, Kristian Jakobsson, Patrik Karlkvist, Jonathan Johnson

Statistik: Karlskrona - MODO